Vandaag is het zo ver, China we komen eraan - Reisverslag uit Monster, Nederland van Fam Dulk - WaarBenJij.nu Vandaag is het zo ver, China we komen eraan - Reisverslag uit Monster, Nederland van Fam Dulk - WaarBenJij.nu

Vandaag is het zo ver, China we komen eraan

Door: Hellen en Marcel

Blijf op de hoogte en volg Fam

25 Juli 2007 | Nederland, Monster

Vandaag gaat het gebeuren. We vertrekken vanavond naar China. Op deze site zullen wij onze reis vermelden. Tot snel dan maar. Marcel, Hellen, Casper en Leon.

• 25 Juli 2007 - 12:08

Wilma En John:

Hele leuke vakantie en veel plezier!!!

• 25 Juli 2007 - 12:10

Cor En Albien:

Goede reis veel plezier genier ervan

• 25 Juli 2007 - 18:47

Jacqueline:

wij wensen jullie een hele fijne vakantie
    met alles er op en er aan. heel veel plezier en geniet ervan.
    Hans Jacqueline Kim en Nikki

• 25 Juli 2007 - 18:55

Ella En Oma:

Lieve Schatten Een hele fijne vakantie en als het goed is gaan jullie nu de lucht in opweg naar China Dikke Kuzz Mama Oma en Grote Oma

• 25 Juli 2007 - 21:02

Karin En Loek :

heerlijk jongens veel plezier en bedankt voor het door sturen van jullie bericht, ben benieuwd kussie van ons

• 26 Juli 2007 - 07:26

Annita:

Spannend, heel veel plezier en ik hoop veel van jullie avonturen te kunnen lezen!

• 26 Juli 2007 - 09:23

Denise:

Dag lieverds!!

Hoop dat jullie een onwijs gave tijd zullen hebben, waar ik eigenlijk niet aan twijfel! Vraagje: Reizen jullie in een rondje? Zorg er dan wel voor dat het rondje op elkaar aansluit, want volgens Marcel bestaan er rondjes die niet op elkaar aansluiten:p

Enjoy & have fun!! Liefs Denise xxx

• 26 Juli 2007 - 10:07

Denise:

Dag lieverds!!

Enjoy & have fun!! Liefs Denise xxx

• 26 Juli 2007 - 15:57

Elly & Jan Jans:

Heeeeeeeeel veel plezier en kom gezond en wel terug

• 17 Augustus 2007 - 12:20

Annita:

Hi,

Was even benieuwd hoe het met jullie gaat. In onherbergzaam gebied, zonder gelegenheid om te mailen? Hoop dat jullie het leuk hebben
    groet,
    Anntia